Food & Paths
Καλώς ήρθατε στο Food & Paths: Ανακαλύψτε την Αυθεντική Γεύση της Ηπείρου!
Το Food & Paths είναι η πύλη σας για τις πλούσιες γαστρονομικές παραδόσεις της Ηπείρου, Ελλάδα. Ως περήφανο spin-off της φημισμένης Λέσχης Γαστρονομίας Ηπείρου, η οποία έχει αφιερώσει 16 χρόνια στη διατήρηση και την προώθηση της παραδοσιακής ελληνικής γαστρονομίας, σας προσκαλούμε να ξεκινήσετε ένα ταξίδι στις γεύσεις, την ιστορία και τον πολιτισμό. Στόχος μας είναι να σας καθοδηγήσουμε σε μια αυθεντική γαστρονομική εμπειρία εξερευνώντας παράλληλα τις βαθιές ρίζες της Ηπειρώτικης κουζίνας και της πολιτιστικής κληρονομιάς.
Κύριες Εμπειρίες
Μάθημα Μαγειρικής: Ηπειρώτικες συνταγές
Μάθετε να δημιουργείτε παραδοσιακά πιάτα που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά, προβάλλοντας την ουσία της Ηπειρώτικης κουζίνας.
Εξερευνώντας την Υπόγεια Μαγειρική "Κλέφτικο"
Ανακαλύψτε την αρχαία μέθοδο αργού μαγειρέματος σε κρυμμένους υπόγειους λάκκους για ακαταμάχητα τρυφερά, γευστικά γεύματα.
Μάθημα Μαγειρικής Επιδορπίων – Serbetti
Δημιουργήστε το Serbetti, ένα γλυκό και αρωματικό επιδόρπιο με ρίζες στις αρχαίες παραδόσεις.
Αρχαίο Ελληνικό και Βυζαντινό Δείπνο
Απολαύστε ένα γεύμα εμπνευσμένο από ιστορικές συνταγές από το ένδοξο παρελθόν της Ελλάδας.
Μάθημα μαγειρικής και γεύμα: Παραδοσιακές πίτες
Τελειοποιήστε την τέχνη της ηπειρώτικης πίτας.
Μάθημα Μαγειρικής: Γάστρα – Ένας μοναδικός τρόπος μαγειρικής σε εξωτερικούς χώρους
Ζήστε το Gastra, μια ξεχωριστή μέθοδο μαγειρέματος σε εξωτερικούς χώρους.
Μάθημα Μαγειρικής: Τανούρ – Αρχαίος φούρνος της Μεσοποταμίας
Κατασκευάστε και χρησιμοποιήστε έναν φούρνο Tanur, ο οποίος έχει τις ρίζες του στα 3.000 χρόνια π.Χ. στη Μεσοποταμία και αναδημιουργήστε πιάτα με σύγχρονο και εύκολο τρόπο.
Συγκέντρωση φαγητού και παραδοσιακό μαγείρεμα στην εξοχή
Βρείτε φρέσκα, ντόπια υλικά και ετοιμάστε ένα γεύμα στην καρδιά της φύσης.
Κάντε κράτηση για τη γαστρονομική σας εμπειρία σήμερα!