×

Εξόρμηση με θαλάσσια καγιάκ από την Φυρίπλακα της Μήλου

ID Δραστηριότητας : 5165
Εύκολο
3 ώρες 30 λεπτά
Απρ - Νοε
Ελάχιστο όριο συμμετοχής: 14 ετών
Αγγλικά, Ελληνικά
Αξιολογήσεις

Περιγραφή Δραστηριότητας

Η εκδρομή μας ξεκινάει από την παραλία της Φυριπλάκας και ακολουθεί μία πορεία παράλληλη προς την ακτογραμμή, προς τα ανατολικά, στις παραλίες του Τσιγκράδου και του Γέρακα. Θα κωπηλατήσουμε σε μικρούς κόλπους, μέσα σε σπηλιές, γύρω από μικροσκοπικά νησάκια.

Καθώς βρισκόμαστε στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου θα φορέσουμε τις μάσκες μας και θα εξερευνήσουμε τον μαγευτικό βυθό! Εφόσον ο καιρός είναι ευνοϊκός θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφτούμε υποθαλάσσιες σπηλιές και να προσεγγίσουμε ηφαιστειογενείς μικρές παραλίες που είναι καλά κρυμμένες! Θα δούμε μικρά ψάρια, αχινούς, χταπόδια κι αν είμαστε τυχεροί μπορεί να συναντήσουμε και θαλάσσιες χελώνες.

Χάρη στις action κάμερές μας θα μπορέσετε να τραβάτε απεριόριστες φωτογραφίες, έτσι ώστε να κρατήσετε τις αναμνήσεις της εκδρομής και να μεταφέρετε στο σπίτι σας λίγη από τη δροσιά του Αιγαίου!

Σε κάθε στάση της διαδρομής θα υπάρχει ένα ξεχωριστό παραδοσιακό, σπιτικό κέρασμα που θα μας γεμίζει ενέργεια και όρεξη για τη συνέχεια. Ο δρόμος της επιστροφής θα ξεκινήσει μετά την τελευταία στάση μας στον Γέρακα την ώρα που το «σακίδιό» μας θα είναι γεμάτο ξεχωριστές εμπειρίες και εικόνες.

Σημαντικές στιγμές

  • Κωπηλατήστε κατά μήκος του μοναδικού τοπίου που δημιουργούν οι λευκοί σχηματισμοί περλίτη στη νότια πλευρά του νησιού της Μήλου
  • Εξερευνήστε σπηλιές
  • Ανακαλύψτε κρυμμένα μέρη
  • Κολυμπήστε στα γαλαζοπράσινα νερά
  • Τραβήξτε φωτογραφίες με τις action κάμερές μας
  • Γευτείτε παραδοσιακά, σπιτικά σνακ

Σημείωση: Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών θα ειδοποιηθείτε για αλλαγή ώρας, ημέρας ή τόπου της εκδρομής, για λόγους ασφαλείας. Η εναλλακτική διαδρομή ξεκινά από τα Μαδράκια, κατευθύνεται προς το Σαρακίνικο και την Αλογομάδρα και καταλήγει στην παραλία Παχαινά.


  • Πολλές δραστηριότητες βασίζονται στις καιρικές συνθήκες, προτείνεται λοιπόν να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση πριν την δραστηριότητα.
  • Καλό θα είναι να βρίσκεστε στο σημείο συνάντησης πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας.
  • Μετά την κράτησή σας, αρκεί να δώσετε τα στοιχεία σας στην συνεργαζόμενη επιχείρηση για μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τη δραστηριότητά σας. Παρ’ όλα αυτά, προτείνεται να έχετε σε ψηφιακή ή εκτυπωμένη μορφή την επιβεβαίωση της κράτησης.
  • Διαβάστε προσεκτικά τις παροχές που προσφέρει η δραστηριότητα για να αποφύγετε πιθανόν έξτρα χρεώσεις από επιπλέον προαιρετικές παρεχόμενες υπηρεσίες.
  • Διαβάστε προσεκτικά την πολιτική ακύρωσης πριν την κράτηση της δραστηριότητας.

Διαθέσιμες επιλογές

Δείτε επίσης

×
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΑΚΕΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΟΥ

Εγγραφή Χρήστη

ή
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός είναι πολύ απλός.

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Ο κωδικός επιβεβαίωσης δεν ταιριάζει.
Με την εγγραφή σας στην Unlimited Adrenaline μέσω Facebook, Google ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμφωνείτε με τους όρους & προϋποθέσεις της Unlimited Adrenaline.
Έχετε ήδη λογαριασμό; Σύνδεση
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή

Αίτημα ανάκτησης πρόσβασης

Το πεδίο είναι υποχρεωτικό. Το email που ορίσατε δεν είναι έγκυρο.
Δεν έχετε λογαριασμό; Εγγραφή
Είσοδος

Τα cookies μας βοηθούν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.